آژینا در شبکه‌های اجتماعی

مافین اسفناج و پنیر

مواد لازم

اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
پنیر فتا یا صبحانه ۲۰۰ گرم 
ماست ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم 
بیکینگ پودر ۳ تا ۵ قاشق 
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری 
روغن مایع ۶۰ میلی لیتر 

طرز تهیه 

ابتدا اسفناج را خرد کرده و پس از شستن آبکش کرده و می‌گذاریم تا بپزد.
اکنون تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و با هم زن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می‌زنیم و بعد ماست را به همراه روغن مایع اضافه کرده و با همزن ۱ دقیقه دیگر مخلوط می‌کنیم.
آرد را با بکینگ پودر و نمک و در صورت دلخواه کمی زرد چوبه مخلوط کرده و به مواد تخم مرغی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
سپس اسفناج‌هایه پخته شده را با پنیر خرد شده به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط میکنیم در حدی که پنیر له نشود.
اکنون فر را از قبل گرم کرده و درون قالب‌های مافین کاغذ مخصوص گذاشته و قالب‌ها را با دو سوم مواد پر می‌کنیم و درون فر را با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.
در کنار این مافین می‌توانیم ماست هم سرو کنیم.

اشتراک گذاری:
مدیریت آژینا
نویسنده
مدیریت آژینا
افزودن نظر :
‌آژینا همراه خوب خانواده‌ها